Skapa väggkonst – anlita målare

Det finns många typer av konst. Att ha konstverk på väggen är ett vanligt sätt att pryda väggarna i sitt eget hem, på jobbet eller i kommersiella fastigheter. Vissa konstnärer målar sin konst direkt på väggen, exempelvis i form av graffiti. Vill du ha konst på väggen på ett unikt sätt kan du anlita en målare.

Fixa konst på väggen – på ditt sätt

Vad konst är och inte är, det är en omtvistad fråga. Det finns egentligen inga riktlinjer som ger ett rakt svar på vad konst är, därför har man själv stora möjligheter att skapa konst på sitt eget lilla vis. Om man inte gillar traditionell konst kan man skapa en egen konstform. Exempelvis kan man anlita en målare som kan måla väggarna i regnbågsfärger, sätta upp vackra tapeter som är som konstverk i sig eller skapa fondväggar. Oavsett vad som ska göras så har du möjlighet att använda dig av rotavdraget när du anlitar en målare. Då blir arbetet mycket billigare.

Man behöver inte anlita traditionella målare för att skapa konst på väggen. Man kan även anlita en professionell graffitimålare. Sådana finns lite överallt och kan utföra konst efter ritning eller efter egen fantasi. Beroende på vad du som kund vill ha så kan en graffitimålare måla utefter dina preferenser.

Sätt upp egen konst

Om du själv är en konstnär så kan du sätta upp din egen konst på väggarna hemma hos dig själv eller på arbetsplatsen. Är din konst dramatisk eller kontroversiell så kanske den inte passar att ha på arbetsplatsen, men hemma hos dig själv får du ju ha vad du vill på väggarna. Då slipper du dessutom att köpa något annat till väggarna och får samtidigt visa upp din konst för folk som kommer hem till dig. Kanske blir det ett sätt för dig att tjäna några kronor extra om det visar sig att dina besökare skulle vilja köpa något av dina konstverk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

YesNews