Inred med egna teckningar

När du inreder ditt hem finns det många sätt att göra det både modernt och personligt. Speciellt om du pryder väggarna med egna teckningar och skapelser får ditt hem ett väldigt personligt uttryck.

Ta hjälp av proffsen

Det är en spännande och rolig process att lägga pusslet som är din inredning – att få ihop stil och design i olika möbler tillsammans med utsmyckningarna på väggarna är en resa mot balans och den typ av atmosfär du vill skapa. Något av det viktigaste är att sätta sig ner och planera hur du vill ha det; få ihop en skiss eller punktlista för att se vilka förändringar du vill göra och se över din budget. Behöver du skaffa en del ny inredning kan du hitta mängder av inspiration i BoConcepts möbelbutik, både på nätet och i butik. De erbjuder professionell stylisthjälp för att du ska kunna förverkliga din vision och därmed få ditt drömhem precis som du vill ha det. Hos danska BoConcept finner du moderna designmöbler, inredningsdetaljer, belysning och mycket mer för hemmets alla rum och det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur vackert ditt hem kan bli. Som kronan på verket kan du låta din egen konst pryda väggarna och knyta ihop rummen och dess inredning på ett fantastiskt personligt sätt.

Framhäv din konst på väggarna

Beroende på den stil som din konst har kan du sätta olika prägel på olika rum. Arbetar du med teckningar ger det en speciell känsla i ett rum, medan du kan skapa en helt annan atmosfär om du hellre formger verk digitalt genom till exempel fotomanipulation och digitala målningar. Tänk även på att placering av dina konstverk och de ramar du använder påverkar hur väl teckningarna och målningarna framhävs. Vill du satsa på ett enda rejält alster över soffan eller väljer du hellre många mindre tavlor som tillsammans skapar en läcker helhet? Det finns många olika alternativ att välja mellan för att skapa den känslan du vill ha i ditt hem, men ett starkt tips är att hjälp av exempelvis BoConcepts kunniga stylister. Då får du vägledning för att anpassa och samordna material, ytskikt, mönster, kompositioner och även konsten på väggarna på allra bästa sätt. Låt din vision bli verklighet – ditt drömhem där dina egna teckningar har en framträdande roll är inte långt borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

YesNews